• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Nissan Qashqai ve X-Trail Güncel Nakit Alım İndirimleri

Booster

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, son dönemdeki kur hareketliliği ve Nissan'ın yaptığı kampanyalar kafamı çok karıştırdı. Qashqai e-Power ya da direkt X-Trail almayı düşünüyorum ama bayilerde nakit alımda ciddi indirimler yapıldığı söyleniyor. Bazı forumlarda 200 bin TL'ye varan takas desteği ya da 150 bin TL nakit indirimi gibi duyumlar aldım. Şu an güncel olarak İstanbul veya Ankara'daki bayilerden fiyat alan var mı? Özellikle e-Power teknolojisi uzun yolda üzer mi merak ediyorum, yakıt sarfiyatı ve arazi performansı nasıldır? Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim, bütçem yaklaşık 2.2 - 2.5 milyon bandında. Şehir içi kullanım ağırlıklı olacak ama hafta sonları hafif araziye de girerim diyorum.

boşver nissanı git duster al parçası ucuz herkez onu biniyor şimdi

Booster' Alıntı:
Qashqai e-Power ya da direkt X-Trail almayı düşünüyorum
nissanda indirim felan yok direk liste fiyatı çekiyorlar geçen sordum

o paraya temiz 2015 land cruiser bulursun tank gibi binersin e pavyonla uğraşma

x-trailin motoru ufak kalıyor o kasaya yakıtı üzer

Arkadaşlar Land Cruiser tabii ki başka bir dünya ama ben sıfır araç kokusu olsun istiyorum. Duster da bana göre biraz zayıf kalıyor. e-Power için 'elektrikli sürüş hissi' diyorlar, o yüzden ilgimi çekti. Ankara'da bir bayi Qashqai için 100 bin TL nakit indirimi teklif etti ama X-Trail için pek yanaşmıyorlar. Aradaki 500 bin TL farka değer mi sizce? Donanım olarak Skypack mi yoksa Platinum Premium mu mantıklı? Nakit alımda zorlasam daha fazla indirim koparabilir miyim acaba?

platinum al geç sonra pişman olursun donanım herşeydir

naktin varsa bastır al bayiler kotayı doldurmak için mecbur düşecek

Booster' Alıntı:
Özellikle e-Power teknolojisi uzun yolda üzer mi merak ediyorum
araziye girmiceksen x trail alma direk şehir içi qashqai bak

e power uzun yolda çok yakıyor diyorlar bence bi daha düşün

En Son Konular

Geri
Üst Alt