• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Peugeot Grip Control 4x4 yerine geçer mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DasAuto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DasAuto

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar merhaba, yeni bir SUV almayı düşünüyorum ve bütçeme en uygun seçeneklerden biri Peugeot 3008 veya 2008 modelleri gibi duruyor. Ancak bu araçlarda gerçek bir 4x4 sistemi yerine 'Grip Control' denilen bir çekiş sistemi var. Ben her hafta sonu yaylaya çıkıyorum, bazen çamurlu yollara giriyoruz ama ağır off-road yapmıyoruz. Sormak istediğim şey şu; bu Grip Control sistemi gerçekten karda, çamurda işe yarıyor mu yoksa sadece bir pazarlama taktiği mi? Yani beni yolda bırakır mı? Dacia Duster gibi 4x4 araçlara yönelmek mi daha mantıklı yoksa bu teknoloji yeterli gelir mi? Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

bi numara olmaz ondan direk 4x4 al kafan rahat etsin herkez suv diye biniyor ama cogu fasa fiso

grip control dedigin ön tekerlerin patinajini kesiyo baska bisi degil araziye gelmez o alet

DasAuto' Alıntı:
Dacia Duster gibi 4x4 araçlara yönelmek mi daha mantıklı yoksa bu teknoloji yeterli gelir mi?
yayla yolu cok bozuk degilse cikar ama agir camura girersen kalirsin oyle direk cekici cagirirsin

Cevaplar için teşekkürler ama yayla yolu bazen çok yağışlı olabiliyor ve toprak zemin çamurlaşıyor. Grip Control'ün kum, çamur ve kar modları varmış, bunları kullanan kimse yok mu? Yani lastik de önemli biliyorum ama elektronik olarak gücü dağıtması hiç mi fayda etmiyor? Duster çok konforsuz geliyor o yüzden Peugeot düşünmüştüm.

DasAuto' Alıntı:
Duster çok konforsuz geliyor o yüzden Peugeot düşünmüştüm.
konfor ariyosan araziye cikmicaksin kardesim herkez dusterla heryere giriyo sende girersin

elektronik mivrik hikaye sen dif kilitli bisey bak bence

o araclar sehir ici kaldirima cikmak icin uretilmis direk maceraya atilma yolda kalirsin rüsvay olursun

Geri
Üst Alt