• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Renault hangi SUV tavsiye edersiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cem35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem35

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, İzmir'den Cem ben. Ailece hafta sonları hafif araziye, kamp alanlarına girebileceğimiz, aynı zamanda şehir içinde de bizi üzmeyecek bir SUV arayışındayız. Renault markasına aşinayız, parça ve servis ağı geniş olduğu için önceliğimizi bu yöne verdik. Kadjar baktım ama üretimi bittiği için kafam karışık, Austral çok yeni ve teknolojik duruyor ama fiyatları biraz limitlerimizi zorluyor. Koleos ise heybetli duruyor ama yakıtı ve ikinci el piyasası düşündürüyor. Sizce bu üçlüden hangisi bizim için daha mantıklı olur? Özellikle konfor, yalıtım ve geniş bagaj hacmi önceliğimiz. Tecrübesi olan abilerimden, kardeşlerimden tavsiye bekliyorum.

boşuna macera arama direk duster al geç herkez memnun parçası ucuz heryere girer çıkar renault narin kalır dağda bayırda

Duster önerisi için teşekkür ederim ama açıkçası iç mekan kalitesi, malzeme yapısı ve ses yalıtımı konusunda biraz daha üst segment, konforlu bir araç bakıyoruz. Eşim de kullanacağı için donanım ve güvenlik özellikleri ön planda olsun istiyorum. Koleos'un 4x4 versiyonları arazide çok başarılı diyorlar ama 2.0 motorun vergisi ve yakıt tüketimi gerçekten söylendiği kadar korkutucu mu? Austral'in hibrit motoru dik yokuşlarda veya kamp yüküyle bayılır mı yoksa torku yeterli gelir mi? Bir de Kadjar'ın 1.3 EDC şanzımanı yoğun dur kalkta veya hafif eğimli arazide ısınma sorunu yaşatır mı, kronik bir sıkıntısı var mıdır?

koleos ocağına incir agacı diker austral dediğinde full elektronik bi bozuldumu herkez yapamaz sen en iyisi temiz bi kadjar bul bin git

Geri
Üst Alt