• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Togg Konsept Modeller ve Gelecek Projeler (T8X C-Hatchback)

Denizgunay

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlara selamlar, biliyorsunuz Togg T10X ile yollara çıktı ama asıl merak ettiğim T8X kodlu C-Hatchback modeli ve gelecekteki 4x4 projeleri. Arazide T10X performansını görenler var mı, özellikle batarya koruması ve tork dağılımı arazi sürüşünde nasıl bir his veriyor? Hatchback modelinde de dört çeker opsiyonu gelir mi sizce, çünkü şehir içi kullanımı kadar hafta sonu hafif arazi kaçamakları için de beklentim yüksek. Bu konuda duyumu olan veya teknik detaylara hakim arkadaşlardan teknik analiz bekliyorum.

bizim burda şaseci hüseyin abi t10x i lifte kaldırdı altı dümdüz bişey olmaz ondan direk asfaltta sürün herkez macera arıyor

Denizgunay' Alıntı:
Hatchback modelinde de dört çeker opsiyonu gelir mi sizce
gelmez kardeşim o işler öyle kolay değil piller su alsa kim vercek hesabını dağda taşta kalırsın valla

Anladım ama Togg'un zemin yapısı aslında oldukça sağlam görünüyor, batarya muhafazası için özel alaşımlar kullanıldığı söylenmişti. Özellikle T8X modelinin daha dinamik bir sürüş karakteriyle geleceği ve belki de rally-cross tarzı bir versiyonunun çıkabileceği konuşuluyor. Sanayideki ustaların bakış açısı önemli ama teknolojik veriler de yabana atılmamalı, sonuçta torkun anlık iletilmesi arazi şanzımanına göre daha büyük avantaj değil mi?

tork mork boş iş batarya bitince napcan dağın başında jeneratör mü taşıcan arkada

Denizgunay' Alıntı:
torkun anlık iletilmesi arazi şanzımanına göre daha büyük avantaj değil mi
elektronik işi herkez yapamaz mekanik olcak ki usta tamir etsin yoksa direk çekici beklersin

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt