• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

T10X V1 vs V2 Paket Farkları: Hangisi Alınmalı?

BuggyBandit

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Herkese iyi forumlar. Togg T10X almayı planlıyorum fakat V1 ve V2 paketleri arasındaki ciddi fiyat farkı beni kararsız bırakıyor. V1 standart menzilli versiyon ile V2 standart menzil arasında gerçekten bir donanım uçurumu var mı? V2'de gelen 19 inç jantlar, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar, akıllı bagaj kapağı gibi özellikler günlük kullanımda hayat kurtarır mı? Yoksa V1 alıp aradaki parayı cebimde mi tutmalıyım? Özellikle arazi kabiliyeti olmasa da SUV heybetini hissetmek istiyorum. Daha önce her iki paketi de inceleyen veya kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Menzil mevzusuna çok takılmıyorum çünkü evimde AC şarj ünitesi mevcut.

bosver v1i donanımsız suv mu olur direk v2 bak herkez oyle yapıyor

para varsa v2 yoksa v1 ugrasma bosuna ayni araba sonucta git bin

Arkadaşlar sağ olun ama çok kısa kesmişsiniz. V2'nin sunduğu o otonom sürüş özellikleri ve iç ambiyans aydınlatması gerçekten o kadar fark yaratıyor mu? Aradaki 350 bin TL farka gerçekten değer mi diye sorguluyorum. V1'in iç trim kalitesi çok mu düşük acaba? Hanım kullanacak genelde o yüzden konfor ve güvenlik önceliğimiz.

hanim kullanacaksa v2 al park sensoru kamerasi falan lazim olur ugrasma

BuggyBandit' Alıntı:
V1'in iç trim kalitesi çok mu düşük acaba?
trim ayni plastik usta takilma boyle seylere v1 al gec artan parayla gezersiniz

Konuyu okuyanlar
0 dk
Geri
Üst Alt