• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Mokka ile Gidilebilecek Kamp ve Off-Road Rotaları

Eren_Nitro

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar herkese, yeni Opel Mokka aldım ve bu araçla hafta sonları İstanbul yakınlarında kamp yapabileceğim, çok ağır olmayan ama biraz da heyecan verecek off-road rotaları arıyorum. Aracım 4x4 değil ama yerden yüksekliği fena değil, altını vurmadan nerelere gidebilirim? Şile, Ağva tarafları mı yoksa Bolu tarafına mı yönelmeliyim? Yanıma kamp ekipmanlarımı da alacağım için bagaj hacmi biraz kısıtlı ama tavan sepeti düşünüyorum. Daha önce Mokka ile bu tarz yollara giren var mı, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, lastik basıncı ya da rota önerilerinize açığım.

mokka ile offroad mu yapılır hocam sen direk avmye git altını bırakırsın oralarda herkez jip sanıyor bunları

şilede kumda kalırsın çekici çağırmak zorunda kalırsın boşuna masraf açma kendine altı alçak araba o

Eren_Nitro' Alıntı:
Aracım 4x4 değil ama yerden yüksekliği fena değil
yerden yukseklik bişeye yaramaz gardaşım 4x4 yoksa tarlaya bile girme kalırsın rezil olursun

Arkadaşlar haklısınız bir Land Rover değil ama ben de zaten çamura saplanmaya gitmiyorum. Sadece stabilize yollardan geçip güzel manzaralı bir kamp alanı arıyorum. Düzce Pürenli yaylası ya da Bolu Aladağlar civarı bu mevsimde nasıldır? Alt koruma sacı taktırdım, lastikleri de biraz daha dişli bir modelle değiştirmeyi planlıyorum. Şehir içinden sıkıldım biraz doğa havası almak niyetim, çok dik rampa olmayan yerleri tercih edebilirim.

aladağlar bu ara çok yağışlı mokka orda batar direk lada falan bak sen o araba çıkmaz oraya

pürenli yolu bozuktur herkez çıkamaz bence zorlama şansını asfalt kenarı bak piknikçi mekanı bul

Apex' Alıntı:
yerden yukseklik bişeye yaramaz gardaşım
aynen öyle şase yok bişe yok suvla offroad olmaz boşuna hayal kurma bide tavan sepeti takarsan iyice rüzgar alır savrulur

at lastik taksan belki bi ihtimal ama o şanzıman ısınır yolda kalırsın uğraşma sanayiye düşersin

Geri
Üst Alt