• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

TruOS İşletim Sistemi Hataları ve Çözüm Yolları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Driver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Driver

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, yeni aldığım Togg T10X aracımda TruOS işletim sistemiyle ilgili ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Özellikle Bolu ve Düzce taraflarında arazi sürüşü yaptığım esnalarda navigasyon ekranı tamamen donuyor ve bazen sistem kendini kapatıp ekran kararıyor. Yazılımı serviste en güncel sürüme yükselttim ama sorun hala çözülmedi. Aramızda bu araçları arazi şartlarında kullanan veya TruOS yazılımının derinliklerinden anlayan, bu bugları aşmanın bir yolunu bilen var mı? Dağ başında ekranın gitmesi demek bütün sürüş modlarının ve kameraların devre dışı kalması demek, bu da güvenlik riski oluşturuyor.

truos falan bilmem ben kardeşim bizde mekanik her zaman iyidir herkez kendi işine baksın

ekranlı arabayla araziye mi çıkılır herkez teknoloji uzmanı oldu başımıza

Arkadaşlar mekanik araçların yeri ayrı ama bu araç dijital bir platform olduğu için ekran donunca arazi sürüş modları ve tork dağılım ekranları da gidiyor. Direksiyondaki tuşlardan reset atmayı denedim ama çözüm olmadı. Fabrika ayarlarına dönmek de fayda etmedi. Acaba sistemin aşırı ısınmasından mı kaynaklanıyor yoksa yazılımsal bir çakışma mı var? Benzer bir durum yaşayan T10X kullanıcısı yok mu koca forumda?

lada nivayla dağ bayır geziyoz biz tık demiyor ekranlı araba işi herkez yapamaz bulaşmıcaktın ona

Driver' Alıntı:
Direksiyondaki tuşlardan reset atmayı denedim ama çözüm olmadı.
o tuşlar bi işe yaramaz direk servise bırak yazılımı baştan atsınlar yoksa çözülmez o

sen onu sat bi tane l200 al bak keyfine elektronik her zaman baş ağrıtır boş işler bunlar

Geri
Üst Alt