• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Toyota Rav4 2009 model kullanıcı yorumları

Toyotacı

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır bir SUV arayışı içerisindeyim ve bütçeme uygun olarak 2009 model Toyota Rav4 (2.0 motor) radarıma girdi. İnternette çok farklı yorumlar okudum ama kullanıcı deneyimi başka bir şey. Özellikle CVT şanzıman mı yoksa 4 ileri tam otomatik mi olduğu konusunda kafam karışık. LPG uyumu nasıl, subap eritme sorunu yaşar mıyım? Bir de 4x4 sistemi şehir içinde kışın ne kadar güven verir, araziye pek girmem ama yayla yollarında üzmesin istiyorum. Kronik bir problemi var mıdır?

valla o kasalar sanayide çok görülmez ama parçası pahalıdır direk yetkiliye gitsen canın yanar

lpg taktınmı o araba biter subaplar elinde kalır herkez usta değil memlekette düzgün yer bulman lazım

Toyotacı' Alıntı:
Özellikle CVT şanzıman mı yoksa 4 ileri tam otomatik mi olduğu konusunda kafam karışık
2009 sonu gelenler cvt olur ama geçişleri hissettirmez genede bi ustaya baktır

o paraya temizini zor bulursun çoğu yorulmuş bitik araçlar yakıtı da adamı üzer

Anladım arkadaşlar, yani LPG konusunda biraz riskli duruyor. CVT şanzıman ısınma problemi yapar mı acaba? Bir de yakıt olarak şehir içi 13-14 litreyi gözden çıkarmalı mıyım? Donanım olarak elegant paket bakıyorum, o yaştaki bir arabanın elektronik aksamı çok baş ağrıtır mı?

elektronik işi şans işi toyota bozulmaz derler ama yaşlı araba sonuçta herkez bişey der sen bildiğini yap

Toyotacı' Alıntı:
yakıt olarak şehir içi 13-14 litreyi gözden çıkarmalı mıyım
o rakamları çok rahat görürsün istanbul trafiğinde 15ten aşağı düşmez

rav4 iyidir ama konfor bekleme amortisörleri serttir her çukuru içerde hissedersin

yağını suyunu eksik etme bin git taş gibidir o araba dert etme fazla

Geri
Üst Alt