• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Volvo XC40: Şehir İçi Kullanım ve Premium Performans

YolCanavari

Yeni Üye
Dortceker uyesi
valla bu volvo xc40 ı alana kadar akla karayı seçtim ama sonunda oldu. araba bildiğin tank gibi mübarek, yolda giderken o premium hissi iliklerine kadar hissediyorsun. özellikle şehir içinde o kadar kıvrak ki şaşırdım yani, sanırsın minik hatchback kullanıyorum ama o kadar da heybetli... motor performansı desen fena, bastın mı uçuyor makina resmen. içi desen zaten ayrı bir dünya, o döşemeler o ekran kalitesi falan insanın içini açıyor. geçen gün trafiğin tam göbeğinde kaldım ama hiç stres yapmadım çünkü o güvenlik sistemleri sağ olsun kendi kendine her şeyi çözüyor zaten. tek sıkıntı park ederken biraz dikkat etmek lazım, geniş olduğu için bazen dar yerlere girmekte zorlanıyorum ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur... yani demem o ki hem şehir içinde karizmatik takılayım hem de performansıyla beni üzmesin diyorsanız xc40 gayet mantıklı bir tercih. valla koltuğa oturunca kendimi kral gibi hissediyorum, başka modele baksam bu hazzı alamazdım galiba...

valla tank gibi araba ama yakiti adami bitiriyo sehir ici 10 litreden asagi dusmez o.

sanzimani zorlamaya gelmez bunlarin geartronic hassastir yagini zamaninda degisecen.

Vader' Alıntı:
yakiti adami bitiriyo sehir ici 10 litreden asagi dusmez o
serviste yazilim guncelletince biraz dusuyo o tuketim ama yine de yakar tabi.

bu paraya xc40 alana kadar iki tane duster alir dag bayir gezerdim valla.

sehir icinde park etmesi falan rahat hanim kullaniyo cok memnun.

TurboTorque' Alıntı:
yagini zamaninda degisecen
ya sanki her gun sanziman mi indiriyoruz ne abarttin alt tarafi bakimini yapacaksin iste.

konforu yeter be kardesim koltuguna oturunca dunyadan kopuyorsun.

Geri
Üst Alt