• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Yeni Kategori ve Bölüm İsteği

Defenderci

Yeni Üye
Dortceker uyesi
ya arkadaşlar bu ne iş, site daha yeni açıldı ama ortalık şimdiden toz duman... yeni kategori ve bölüm istekleri için nereye yazacaz bunu bulamadım bi türlü, her kafadan bir ses çıkıyo zaten kimi gidiyo karavan bölümü istiyo kimi modifiye bide çadır cılar basmış ortalığı, adminler sesimizi duyun artık yeter valla billa, her telden çalmaya başladı burası, şöyle adam akıllı bi düzen tutturamadık gitti, ben şahsen bu lastik ve jant olayları için ayrı bi köşe istiyorum arkadaş, her konuda lastik konuşuluyo midem bulandı artık, bi el atın şu işe yoksa forumun b*** çıkacak şimdiden söylüyorum...

ya arkadaşlar bu ne iş, site daha yeni açıldı ama ortalık şimdiden toz duman... yeni kategori ve bölüm istekleri için nereye yazacaz bunu bulamadım bi türlü, her kafadan bir ses çıkıyo zaten kimi gidiyo karavan bölümü istiyo kimi modifiye bide çadır cılar basmış ortalığı, adminler sesimizi duyun artık yeter valla billa, her telden çalmaya başladı burası, şöyle adam akıllı bi düzen tutturamadık gitti, ben şahsen bu lastik ve jant olayları için ayrı bi köşe istiyorum arkadaş, her konuda lastik konuşuluyo midem bulandı artık, bi el atın şu işe yoksa forumun b*** çıkacak şimdiden söylüyorum...
Selam dostum, sakin ol bi soluklan, yeni açıldık diye biraz hareketli başladı ortalık normaldir :)

Öncelikle ilgin ve sitemin için sağ ol, demek ki forumu sahiplenmişsin, bu bizim hoşumuza gider. Haklı olduğun yerler var, her kafadan bi ses çıkıyo gibi görünse de aslında herkes kendi merak ettiği konuyu öne çekmeye çalışıyo, bu da bi canlılık getiriyo ama tabii ipin ucunu kaçırmamak lazım, orası ayrı.

Hemen cevap vereyim:

• Yeni kategori ve bölüm istekleri için bundan sonra Öneriler ve Şikayetler köşesini kullanabilirsin, orası bunun için var.
  • Lastik ve jant olayının her konuda açılmasına biz de müdahale edecektik zaten, miden bulanmasın hemen :) Talebini dikkate aldık, en kısa zamanda sadece bu işler için Lastik & Jant Dünyası adında müstakil bi alt kategori açıyoruz, herkes derdini orada anlatsın, diğer konular da temizlensin.
Karavan, modifiye, çadır falan hepsi zamanla kendi yerine oturacak, sen canını sıkma. Hadi gazsız sürüşler, forumda aktif kalmaya devam et!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt