• 📢 Sitemize Moderatör ( Sorumlu ) Alınacaktır.. Konu hakkında bilgi ve başvuru için TIKLAYIN

Arka koltukları yatak olan araçlar hangileri

AhmetBey

Yeni Üye
Dortceker uyesi
Selamlar arkadaşlar, hanımla beraber hafta sonları doğaya kaçalım diyoruz ama çadır kur topla işi artık yormaya başladı. Arka koltukları yatınca dümdüz zemin olan, içinde iki kişinin rahatça uyuyabileceği bir araç arıyorum. Bagaj hacmi geniş olmalı, tercihen 4x4 olsun ki hafif araziye de girebilelim. Hangi modellerin iç hacmi bu işe daha uygun? Honda CR-V mi baksak yoksa eski Pajerolar falan iş görür mü? Özellikle zeminin çıkıntısız olması benim için çok önemli, bel ağrısı çekmek istemiyoruz. Bütçem çok yüksek değil ama orta halli bir şeyler bakıyorum.

pajero dediğin ocağına incir ağacı diker sen direk bi transporter al kafan rahat olsun herkez öyle yapıyor

herkez suv peşinde arkadaş al bi doblo at yatağı bak dalgana araziye de girer o

crv nin içi dar kalır sen duster bak ama koltuklar tam yatmaz altına kontraplak kestirmen lazım sanayide hallederler

eski kasalarda lada niva var ama içinde uyumak herkezin harcı değil boyun tutulur direk vazgeç

Arkadaşlar doblo veya transporter tarzı ticari araç istemiyorum, şehir içinde de kullanacağım için SUV veya arazi aracı olması şart. Duster'ın zemini tam düz olmuyor diye duymuştum, o yüzden eledim. Pajero'nun yakıtı dert değil ama konforu ve yatak olma potansiyeli önemli. Bir de Grand Cherokee ZJ veya WJ kasalar için ne dersiniz? Onların içi geniş duruyor, koltukları yatırınca kamp yapmaya uygun mudur? Bir de bagaj kapağı çift açılan modeller daha mı kullanışlı olur acaba?

zj yakıtı içer ama koltuklar yatar dümdüz olur lpg tankı yer kaplamasın ona dikkat et direk yer kalmaz yoksa

amerikan arabası herkezin harcı değil sanayiden çıkamazsın direk land rover bak dicem o da aynı dert

subaru forester bak on numara yataktır o araba ama temizini bulman zor herkez hor kullanıyor

yatak istiyosan pick up alıp arkasına kabin yaptırcan başka türlü sığamazsın direk söylüyorum zahmetli iş o

Geri
Üst Alt